Időkép
Please update your Flash Player to view content.
 QUBER - get it free
Tófürdő a Facebookon

PostHeaderIcon Belső rend

A tófürdő városunk második központi parkja. Funkciójából adódóan fürdő szezon kivételével szabadon látogatható. A fürdőt mindenki saját felelősségére látogathatja. A város vezetése, valamint a fürdő üzemeltetője kiemelt figyelmet fordít a tisztaságra, rendezett, kulturált környezetre, a folyamatos takarításra, karbantartásra, biztonságra és állagmegóvásra. A szabad belépés nem jogosít fel senkit az öntörvényű viselkedésre. Aki belép a fürdő területére kötelezően elfogadja a fürdő szabályzatát. A belépés mind szezon alatt, mind egyéb időszakban szabályok betartásával lehetséges. Aki nem fogadja el, nem tarja be a szabályokat a szolgálatot teljesítő kollégák, vagy a helyi rendvédelmi erők a fürdő elhagyására szólítják fel.

Fürdő szezon:
Május 1-től augusztus 31-ig (időjárás függvényében szeptemberben is nyitva tartunk)


Fürdő szezonon kívüli időszakban (szeptember 1-től április 30-ig) a Tófürdőt mindenki saját felelősségére és kárára látogathatja.

A Tófürdő területén reggel 7 és 10 óra között karbantartási munkák folynak, a belépés tilos! 24 órától 10 óráig a tófürdő kapuit zárva tartjuk! Pénztár, jegyváltás, beléptetés a tófürdő főbejáratánál. A többi bejáratot, pénztárat csak indokolt esetben nyitjuk!

Érvényes jegy nélkül tófürdő területén tartozkodókkal szemben az üzemeltető hatósági eljárást kezdeményez.


A Tófürdő egész területén és a stranderdő területén

TILOS

a belépés 14 éves kor alatt szülői vagy nevelői felügyelet nélkül
gépjárművel, motorkerékpárral behajtani
kerékpárral közlekedni
szemetelni, rongálni, hangoskodni
kutyát és más háziállatot behozni
a fürdésre kijelölt területen kívül fürödni
a horgászstégeken horgászengedély nélkül tartózkodni
üveget, üvegpoharat
Probléma, észrevétel esetén kérjük, forduljon a Tófürdő gondnokhoz vagy az őrhöz!

A kijelölt piknik helyeken

TILOS

Szeles vagy kedvezőtlen időjárási körülmények esetén tüzet gyújtani
Víz vagy egyéb oltóanyag nélkül tüzet rakni
A tűzrakásra kijelölt helyeken kívül tüzet gyújtani

Tüzet gyújtani csak az országos és helyi jogszabályok betartása mellett lehet!

Téli üzem

Télen a fürdő kedvelt korcsolyázó hely. Nagy figyelmet fordítunk a jégfelület karbantartására, hogy a lehetőségekhez képest a legkiválóbb minőségű legyen.
A tavat tápláló természetes források vékonyíthatják, gyengíthetik a jégfelületet. Kérünk mindenkit, hogy a téli sportok közben figyelje és tartsa be a kihelyezett táblákon látható szabályokat, saját és mások épsége, életvédelme érdekében. A korcsolyázásra az engedélyt az önkormányzat jegyzője és a helyi rendőrkapitány adja ki.


Csúszda 

A csúszda használata ingyenes! Amennyiben a csúszda le van zárva, használni tilos és veszélyes! Ellenkező esetben a szabály megsértője, vagy képviselője teljes anyagi és erkölcsi felelősséggel tartozik az okozott kárért.

A csúszdát mindenki saját felelősségére használhatja!